2015. február 02. 13:17 - Zsolt Novák

Bruschetta...ahogy én csinálom.....

Remek vendég fogadó, előétel,vagy borozgatós beszélgetések kiegészítője is akár.....( de nem elfelejteni hogy a sok beszéd könnyen az ivás rovására mehet)

Paradicsom,szárított,aszaltparadicsom,fokhagyma,lilahagyma,oregánó,bazsalikom,petrezselyemzöldje,só,crema basalico,durváratört színesbors,extra szűz olivaolaj,fűszeres friss kecskesajt,érlelt félkemény kecskesajt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr967133217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása