2015. január 20. 21:06 - Zsolt Novák

OSSO BUCCO

(Avagy: az üres csont...)

 

Tésztával,rizottóval,vagy akár polentával is tálalhatod.Én jobban kedvelem friss ciabattával tunkolni!!!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr387092905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dernovics László 2015.01.21. 20:26:54

ez biony jol hangzik. megadnad minöl mennyi kell? köszönöm

vitalis06 2015.01.22. 09:27:31

Nem tudom, hogy te hol vásárolsz, szerintem csontos lábszár a legtöbb hentesnél van. A szupermarketben nem tudom, ott még soha nem jutott eszembe húst venni

Zsolt Novák 2015.01.22. 09:36:34

@vitalis06: Kedves Vitalis06! Köszönöm szépen a hozzászólást,a jövőben igyekszek majd sokkal szélesebb körben nézelődni a hentes üzletekben.

Zsolt Novák 2015.01.22. 09:39:56

@Dernovics László: Kedves László! Nagyon köszönöm az érdeklődést és a hozzászólást....de nagyon sajnálom,nem tudok mennyiségeket megadni,mert soha nem mérek semmit és már ismert recepteknél sem tartok be semmilyen arányt.Köszönöm,hogy benéztél a konyhámba!

Zsolt Novák 2015.01.22. 13:29:22

@Spacecake: Köszönöm szépen a kommentet,megtisztelő hogy benéztél a konyhámba!

elzee 2015.02.01. 12:58:48

Lehel Csarnok, második sor balközépen (ha a csarnok közepe felé nézel) van egy kis hentes, F410 a száma. Ott majdnem mindig lehet venni csontos lábszárat, a kívánt vastagságúra fűrészelik.

Zsolt Novák 2015.02.01. 14:31:12

@elzee: Köszönöm szépen a hasznos útbaigazítást,közben itt Egerben is találtam lelőhelyet....megtisztelsz hogy benéztél az én konyhámba! Zsolt
süti beállítások módosítása