A kacsamellet kis "asztali füstölőmön" készítettem el...Természetesen komoly elszívó nélkül a füstölés lakásba nem való ám!!!
Általában kiviszem magammal a vadászterületre.és ott elbíbelődök vele.Ebben az esetben konyakos cseresznyefa fűrészport használtam.De készítettem már Unicumos ,Tullamore Dew whiskey-s , és Bikavéres füstölni való fűrészport is...
A körte szeletet barna cukron karamellizáltam,előkészítettem a hozzávalókat,a mozzarella tépetet friss zöldfűszerekben jól meghempergettem.Az összerakott salátát friss fügével,és tökmagolajos pirítóssal kínáltam...
A bejegyzés trackback címe:
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: 2014 legjobb receptjei 2015.01.05. 09:04:56
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Co2 2015.01.02. 19:10:45
Nagyon örülök, hogy ide tévedtem, nehéz a mai kajabloghegyek között maradandót alkotni, de kétségem sincs afelől, hogy itt ez lesz!
Csak így tovább! :)
Zsolt Novák 2015.01.03. 09:56:06
jet set 2015.01.05. 12:07:46
Zsolt Novák 2015.01.05. 12:09:50