A vaddisznó gerincet és lapockát a lábszárral használtam föl.Mindkettőt füstölt szalonnával és fokhagymával tűzdeltem.
Ötlet: ajánlom a tűzdelésre szánt szalonna csíkokat hegyesre vágni,és fagyasztóba tenni mert könnyebben lehet vele melózni. Vékony hegyes késsel kell a húst felszúrni a rostokra merőlegesen,és egy-egy szalonnát és fél gerezd fokhagymát beletuszkolni.
Zöld fűszerekkel,borókabogyóval,vargánya gombával és fehérborral ízesítettem és készre sütöttem....Köretként zsályás burgonyapürét és koktélparadicsomos capris mozzarellát kínáltam mellé....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Húsimádó · http://husimado-eger.blog.hu 2015.01.02. 19:17:03
Zsolt Novák 2015.01.03. 09:57:43