2015. január 01. 18:25 - Zsolt Novák

Tűzdelt vaddisznó pecsenye

(ha már meglőtte...egye is meg)

A vaddisznó gerincet és lapockát a lábszárral használtam föl.Mindkettőt füstölt szalonnával és fokhagymával tűzdeltem.

Ötlet: ajánlom a tűzdelésre szánt szalonna csíkokat hegyesre vágni,és fagyasztóba tenni mert könnyebben lehet vele melózni. Vékony hegyes késsel kell a húst felszúrni a rostokra merőlegesen,és egy-egy szalonnát és fél gerezd fokhagymát beletuszkolni.

Zöld fűszerekkel,borókabogyóval,vargánya gombával és fehérborral ízesítettem és készre sütöttem....Köretként zsályás burgonyapürét és koktélparadicsomos capris mozzarellát kínáltam mellé....

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr697029101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsimádó · http://husimado-eger.blog.hu 2015.01.02. 19:17:03

Na, elvesztetted a szüzességed, megvan az első Index-es megjelenés. Gratulálok Neked, csak így tovább. :-D

Zsolt Novák 2015.01.03. 09:57:43

@Húsimádó: Köszönöm szépen Zoli!....én úgy örülök!!!! :)
süti beállítások módosítása