Találtam a stelázsin egy lejárt szavatosságú konzervet.Kíváncsi voltam mi lehet benne....ezért kiöntöttem egy fatálra.
Na jóóóó nem egészen így történt,de azt gondolom egy tartalmas vendégfogadó előétel lett belőle,és nem utolsó sorban szemet nyugtató látvány is.
Osztrák,Német,Tiroli kultúrterületeken gyakori előétel.
Általában Fekete erdei füstölt sonkával dolgozok,mert mindig hozzá lehet jutni,és garantált standard minőség is.
Megpróbáltam több ízt összebarátkoztatni,ezért kiegészült még fekete olivabogyóval,friss zöldfűszerekben alaposan meghempergetett mini mozzarella golyókkal és hámozott kimagozott paradicsom cikkekkel.
A kacsazsíron megpirított ciabattát érdemes friss fokhagymával bedörzsölni.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
szbszig 2015.01.04. 16:50:42
Zsolt Novák 2015.01.04. 20:36:37