2014. december 24. 21:19 - Zsolt Novák

Karácsony.....hal....medvehagymás polenta

Busát választottam mert szeretem.Először elkészítettem a medvehagymás polentát,de parmezán nélkül,hogy ne vigye el a hal zamatát.

A citromkarikát barnacukron karamellizáltam pici sóval,és amennyi levet közben a citrom engedett,abban szinte meg is párolódott a héj is...így nem csak dekoráció lett,hanem zamatos édeskés-savanykás-sós kiegészítője is a sült halnak....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr227009297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása