Hagyományos disznóságokból hurkát készítettem,persze nem kell bélbe tölteni...Most már tudom,hogy ha rántott hurkát készítek,kevesebb zsiradékkal jól kinyomkodom legközelebb a masszát....Hagyományos módon kirántottam.
Olíva olajon vöröshagymát dinszteltem,rádobtam a rizottó rizst,az apróra tört szárított erdei gomba keverékkel,sóval,borssal,fehérborral,állandóan hozzáadogatott alaplével főztem készre a köretet,és apró szarvasgombával tálaltam,friss zöldfűszer csokorral díszítettem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.