A lehártyázott jól kiáztatott vaddisznó combot a pörkölténél jóval kisebb kockákra vágtam,dinsztelt lilahagymára dobtam,borssal,kakukkfűvel babérlevéllel ízesítettem,és viszonylag bő lében kevés fehér borral pároltam.Amikor a hús már puha volt hozzáadtam a sárgarépár,petrezselyem gyökeret,és a leges legvégén a"pennére" vágott újhagymát és a petrezselyem zöldjét.
Tálalás előtt olivaolajon hirtelen átpirítottam a kis kockákra vágott paradicsomot és ez is rákerült a ragura ill. köré is.Reszelt érett,kemény juhsajttal emeltem méltó rangjára Őt!
Az al dente tagliatellén még egy kicsit morgolódtam,hogy micsoda szar helyre jöttem,még egy nyavajás tésztát sem tudnak rendesen megfőzni,és hogy ide se jövök többet.....
Aztán gyönyörűen megettem mindet!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.