Így készült:
Olíva olajon erős lángon kérgesre pirítottam a húsokat és a csont minden oldalát.ugyanebben a zsíradékban elősütöttem a húsos ...
Körtési vadmalac gulyás,pancettás, tépett fasírttal.....
Lencseleves
Hello Tavasz! Mert én így szeretlek..... Vadmalac szűzpecsenye
Rántott töltöttkáposzta
"haraszt" krémen,füstölt libamell morzsával,medvehagymás tejföljégkrémmel
Sanguinaccio-tagliatelle medvehagymás kolbásszal
Zöldfűszer bouquet
....most éppen nem használom fel,de elkészítettem , még mielőtt tönkre menne a pórészár.
A friss fűszernövényeket ...
Vörösboros marha oldalas
Olíva olajon erős lángon kérgesre pirítottam a húsokat és a csont minden oldalát.ugyanebben a zsíradékban elősütöttem a húsos szalonnát majd ...
Ecetek-olajok
Gasztronómiai kalandozásaink során,sokféle olajat , ecetet használunk....készítsd el Te is saját ízvilágodat,és bánj vele bátran!
...
Rántott hurka erdei gombás rizottóval,szarvasgombával
Hagyományos disznóságokból hurkát készítettem,persze nem kell bélbe tölteni...Most már tudom,hogy ha rántott hurkát készítek,kevesebb ...