Körtési vaddisznó ragu

Körtési vaddisznó ragu

Zsolt Novák 0

Így készült:
Olíva olajon erős lángon kérgesre pirítottam a húsokat és a csont minden oldalát.ugyanebben a zsíradékban elősütöttem a húsos ...

Lencseleves

Lencseleves

Zsolt Novák 0

Főbb szerepekben: -amolyan kisebb fajta lencsék (sok) - húsvéti sonkaszökevény - őnéki a főzőleve - sárgarépa - petruska gyökér - jófajta ...

Rántott töltöttkáposzta

Rántott töltöttkáposzta

"haraszt" krémen,füstölt libamell morzsával,medvehagymás tejföljégkrémmel

Zsolt Novák 0

Anyukám utánozhatatlan töltött káposztáját megtekertem egy picit.....kirántottam hagyományos panírban.

Egy töltést kibontottam káposzta ...

Zöldfűszer bouquet

Zöldfűszer bouquet

Zsolt Novák 0

....most éppen nem használom fel,de elkészítettem , még mielőtt tönkre menne a pórészár.
A friss fűszernövényeket ...

Vörösboros marha oldalas

Vörösboros marha oldalas

Zsolt Novák 0

Olíva olajon erős lángon kérgesre pirítottam a húsokat és a csont minden oldalát.ugyanebben a zsíradékban elősütöttem a húsos szalonnát majd ...

Ecetek-olajok

Ecetek-olajok

Zsolt Novák 0

Gasztronómiai kalandozásaink során,sokféle olajat , ecetet használunk....készítsd el Te is saját ízvilágodat,és bánj vele bátran!

...

süti beállítások módosítása
Mobil | Teljes