Olíva olajon erős lángon kérgesre pirítottam a húsokat és a csont minden oldalát.ugyanebben a zsíradékban elősütöttem a húsos szalonnát majd félre raktam,és ekkor került bele a paradicsompüré,amit teljesen lepirítottam karamellizálódásig.Visszaraktam a húsokat a csontot, felöntöttem vörösborral,erőleves alaplével,hozzáadtam a póréhagymát fokhagymát,a pórészárba kötött friss zöldfűszer csokrot, sárgarépát, és az illatos sitake gombát..mielőtt teljesen megpuhult a hús akkor került bele az elősütött húsos szalonna.
Medvehagymás grillezett polentával tálaltam.....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.