2016. március 07. 16:17 - Zsolt Novák

Ecetek-olajok

Gasztronómiai kalandozásaink során,sokféle olajat , ecetet használunk....készítsd el Te is saját ízvilágodat,és bánj vele bátran!

Zöldfűszeres ecet csilivel-citromhéjjal-színes borssal , szarvasgombás olaj , levendulás ecet , fokhagymás-csilis-rozmaringos olaj , és egy alap olaj: házi hidegen sajtolt napraforgó olaj kizárólag honi termesztésű magokból ....ecetek_olajok_001.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr448451964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása