Első lépésben mozsárban porrá őröltem az indiai ötfűszer keveréket (Ánizskapormag, fekete kömény, fekete mustár, görögszénamag, római kömény) és curry porral olajjal bepácoltam 2 óra hosszára a nagyobb darabokra szeletelt csirkét. Olíva olajon hagymát,fokhagymát pirítottam,ügyelve arra,hogy a fokhagyma ne égjen meg,majd hozzáadtam a bepácolt csirkét és nagy lángon összepírítottam őket.Belekerült a curry paszta,apró kockára vágott koktél paradicsom,és a friss chili paprika.Kókusztejjel sűrítettem amely egyben selymes keretbe is foglalta az egészet.....Japán organikus Soba tésztával tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.