2015. december 09. 08:00 - Zsolt Novák

Füstölt halas óriás kagyló alla Beatrice

Egy gyors paradicsom szószt készítettem friss paradicsomból,sóval borssal barna cukorral,bazsalikommal,és fokhagymával,és egyszer felforraltam.

A ragu szárzellerből,apróra vágott paradicsomból,lilahagymából fekete olíva bogyóból,spenótból készült

A főtt óriás kagylókat a paradicsomszószra tálaltam,megtöltögetve a raguval.Az egészet füstölt sprotnival gazdagítottam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr468150960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása