A lencsét alaposon átmostam,majd babérlevéllel fel raktam főnni.Az avokádót hosszában ketté vágtam,nagy magját kivettem és mokkás kanállal kikanalaztam egy keverőtálba.Vörös hagymával,sóval rózsaborssal ízesítettem,és dióval,apróra vágott paradicsommal olívaolajjal,formába tömködtem a tálaláshoz.
A megfőtt lencsét csemegés salátaecettel,vöröshagymával gránátalmával,zöldfűszeres mascarponéval óriás kagylótésztába tálaltam.
Fogas-pofa!!! Igen természetesen a fogasnak is van pofahúsa! Pillanatok alatt megsül,éppen csak kérget kapjon mindkét oldala,vigyázzunk hogy ki ne száradjon!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.