A fekete lencsét beluga lencsének is szokták nevezni mert hasonlít a híres fekete kaviárra.....
A lencsét jó alaposan átmostam...Áztatást nem nagyon igényel,mert viszonylag hamar megfő.
Zsíron,cikkekre vágott vöröshagymát dinszteltem,majd hozzáadtam a kis kockákra vágott jófajta jászdózsai füstölt mangalicát és babérlevelet...és csak ezután jött a zúzott fokhagyma.
A puhára főtt főzelék alapot barna cukorral,mustárral,tejföllel,ecettel habartam és ízesítettem.
Mangalica chipssel,fürjtojással,és tejföllel tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.