2015. május 23. 08:57 - Zsolt Novák

Vaddisznó lábszárpöri karamellizált birssel

A süldő lábszárból pörköltet készítettem babérlevéllel,borókával,kakukkfűvel,hecsedli lekvárral.A birsalmát felkockáztam,majd kevés olajon barna

cukorral friss rozmaringgal ressre karamellizáltam.La pasta verdével tálaltam,a pörköltre halmozva a birsalmát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr297484334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása