A Bajor fehérkolbász:
Autentikus recept szerint: borjúhúsból,sertéshúsból szalonnából majorannás fűszerezéssel rajnai rizlinggel készül .
Gyöngyöző vízben babérlevéllel borókabogyóval vagy borssal szokás főzni, max 10 percig!!!
Fogyasztása általában délelőttre korlátozódik de Brotzeitként is lehet "lúgospereccel" és természetesen Weizennel (Weißbier-búzasör)
A megfőtt kolbászokat felkarikáztam,készítettem egy pikánsan savanykás,de mégis csemegés lét,és jól zárható üvegben sárgarépával,lilahagymával,ecetes uborkával,boróka bogyóval babér levéllel hűtőben érleltem öt napig,ezalatt az ízek remekül összeértek.
Rukkolára tálaltam,csilivel és olivaolajjal.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.