2015. április 11. 12:44 - Zsolt Novák

Bajor Weißwurst salat Nr.2

A Bajor fehérkolbász:

Autentikus recept szerint: borjúhúsból,sertéshúsból szalonnából majorannás fűszerezéssel rajnai rizlinggel készül .

Gyöngyöző vízben babérlevéllel borókabogyóval vagy borssal szokás főzni, max 10 percig!!!

Fogyasztása általában délelőttre korlátozódik de Brotzeitként is lehet "lúgospereccel" és természetesen Weizennel (Weißbier-búzasör)

A megfőtt kolbászokat felkarikáztam,készítettem egy pikánsan savanykás,de mégis csemegés lét,és jól zárható üvegben sárgarépával,lilahagymával,ecetes uborkával,boróka bogyóval babér levéllel hűtőben érleltem öt napig,ezalatt az ízek remekül összeértek.

Rukkolára tálaltam,csilivel és olivaolajjal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr277358086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása