2015. március 12. 19:41 - Zsolt Novák

Paccheri paradicsom mártásban

Első lépésben összeállítottam a tölteléket: darált borjú fartőből,vöröshagymával, (de csínnyán ám) frissen őrölt borssal,petrezselyem zöldjével,sóval,szarvasgombás padlizsán patéval fűszerezve,tojással és házi morzsával összefogva az egészet.

A paradicsom  szószt hámozott pariból,fokhagymával bazsalikommal készítettem.

A kissé felpuhult Paccherit betöltöttem a húsos masszával és sütőben a paradicsom szószban készre pároltam,a végén sajtot olvasztottam rá.

Aztán jöhetett a tálalás...szeretem...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr437263695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása