Első lépésben összeállítottam a tölteléket: darált borjú fartőből,vöröshagymával, (de csínnyán ám) frissen őrölt borssal,petrezselyem zöldjével,sóval,szarvasgombás padlizsán patéval fűszerezve,tojással és házi morzsával összefogva az egészet.
A paradicsom szószt hámozott pariból,fokhagymával bazsalikommal készítettem.
A kissé felpuhult Paccherit betöltöttem a húsos masszával és sütőben a paradicsom szószban készre pároltam,a végén sajtot olvasztottam rá.
Aztán jöhetett a tálalás...szeretem...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.