Először vagy 10-15 éve hallottam ezt az eredeti receptet a Francia Mikitől aki egyébként Miklós bácsi,de Jancsival így neveztük.... ( állítólag légiós is volt! )......Egy monda szerint, eredete,még a római korra nyúlik vissza de széles körben csak az 1900-as évek elején lett népszerű.Bonyolult,tökölős recept,ahhoz képest hogy "kakas borban" De megérte végigcsinálni az elősütést,flambírozást,a fűszerezést,borban párolást és a mártáskészítést...Igazán mondom valami csoda lett belőle!Jahh,és a bagettet???? Igen,kacsazsíron pirítottam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
sóskatáska 2015.01.17. 23:10:20
Zsolt Novák 2015.01.18. 09:40:50