2017. augusztus 02. 11:55 - Zsolt Novák

Les saveurs de la vie...

Vörös boros marha oldalas

Az oldalast,hagyományos barna mártásban pároltam vörösborral...A csontokat lepirítottam,paradicsom pürét barna cukrot,lereszelt vegyes zöldségeket,vörösbort,kakukk füvet,zsályát,oregánót,vöröshagymát,fokhagymát és marhahús alaplevet adtam hozzá....Hagymás rókagomba raguval,pirítóssal,kacsazsíron pirított krumplival,füstölt marhahús kockákkal és padron paprikával tálaltam.

A gazdag ízvilág miatt,letisztult zamatú Pinot Noir-t ajánlok hozzá.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr1412710346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása