2016. február 11. 11:52 - Zsolt Novák

Chili con carne Nr.2 tortillában,sült paprika krémen,paradicsom salsával

Valamikor a 90-es évek elején Frankfurtban egy reptéri disco látogatás után,természetesen valami fatális félreértés  folytán egy rendőrségi fogdán folytatódott az afterparty....Itt beszélgettem egy mexikói szakács sráccal,akitől természetesen az igazi csilis bab receptjét szerettem volna hallani.Azt mondta,hogy vidékenként lehet más és más,de ott és akkor megtanultam.....elfogadom autentikusnak ahogy ő elmondta,ahogyan azt az ő környékükön készítik. Jahh,igen...nem is mexicói étel.Texasi! Darált marhahús hagyma,fokhagyma,oregánó,ánizs,koriander,fahéj,római kömény,csípős chili,paradicsom szósz,barna sör,chilibab,és én a kakaó helyett mindig 70-80% kakaótartalmú minőségi csokit használok.

FONTOS! Az eredeti receptek egyike sem tartalmaz semmi féle kukoricát!!!!!! Kivétel,ha azzal díszíted meg az ételt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr478381728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása