2015. október 07. 18:07 - Zsolt Novák

Kősüllő beluga lencsével,bazsalikom-maszkarpónés fügével

A fekete lencsét apróra kockázott panchettával,óvatosan sózva,lilahagymával félkészre főztem,hozzáadtam a halványító zellert,és az ereitől és magvaitól megszabadított chili paprikát,és csak a legvégén kapta meg a friss aprított petrezselyem zöldet.

A kősüllőt sóztam,keresztre irdaltam,és mindkét oldalát ropogósra sütöttem.

Kevés tejszínnel mascarponét kevertem ki,és hozzáadtam a fölcsíkozott bazsalikomot,és ez került a friss szaftos fügére.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr547947734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása