Paradicsomból,lilahagymából,friss petrezselyem zöldjéből és fekete paprikából olívaolajjal salsát készítettem,egy fej fokhagymát megsütöttem ami lágy krémessé vált.A péktől még melegen hoztam el a rozsos kenyeret,frissen pirítottam meg a szeleteket...azok az illatok!!!!!mmmmm....piruló rozscipó,sült fokhagyma a friss salsa.......
Tálalás: a pirítósokat megkentem sült fokhagymakrémmel,só bors,rá a marhavelő,és mindezekre a friss salsát,olívaolaj.....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
modayeni · http://www.modayeni.net/igne-oyasi 2015.09.11. 22:24:17
Zsolt Novák 2015.09.11. 22:25:38
Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2015.09.13. 14:28:29
Csak egy kérdés: mi az a szétvagdosott cérnagombolyag a csontokon?
bobbafet 2015.09.13. 14:28:40
sailormoon 2015.09.13. 14:28:46
Zsolt Novák 2015.09.13. 14:35:46
Zsolt Novák 2015.09.13. 14:36:27
Zsolt Novák 2015.09.13. 14:40:16
Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2015.09.25. 12:42:27
Lévén heveny csilitermesztő és feldolgozó is vagyok, egy új világot nyitottál meg ezzel előttem!